PDA

View Full Version : Need some help



BGT
12-12-2015, 11:05 AM
hi,

I am trying to convert Heiken AshiMa T3 for Vertex. But I am following the login of MQL its not printing the arrows on proper position and as per my logic I have done it another way can you please check and advice me..

Here I am attaching both the scripts...

If I have to upload it on vstore which one I can upload..

Expecting your advice and please do if some minor modification is needed....

THanks in advance..

Hassan-HS
12-14-2015, 08:05 AM
Hello BGT :)


Would you please send me the source code you convert let me check it

BGT
12-14-2015, 08:36 AM
Either you can refer this link or can check the attched MQL file

https://www.mql5.com/en/code/8173


Thanks,

Hassan-HS
12-15-2015, 08:09 AM
Hello,


We are checking your script, we will update you soon please standby.

BGT
12-16-2015, 11:29 AM
hi did you get time to check it ??

Hassan-HS
12-17-2015, 12:10 PM
Hello,


we are checking it, we will update you next monday at max.

BGT
12-22-2015, 03:45 AM
hello,

any update for me ??

Thanks,

Hassan-HS
12-22-2015, 10:31 AM
Hello,

I've checked your code and the source code you convert, please check the following notes



The source script use the initial values of the arrays (EexMapBuffer3&EexMapBuffer4). But the initial value on source side as i saw is (2147483647) but on VTL is 0.
The script on the source side use SmoothMovingAverage (Time Series) but you are using SimpleMovingAverage.
the indexing of the bar between the MQL is different that VTL you need to opposite the indexing to get the right value.

as example the open value for the latest bar on mql is Open[0] but in VTL is GetOpen(0,Bars(0))