PDA

View Full Version : C# Program Crashes on calling the login function



ufazal
02-07-2014, 10:20 AM
Hi Guys,

Here is my code that I write on Page_Load of an ASP.NET C# webform:

VertexFXBOAPI10.CVertexFXBOAPI apistarter = new VertexFXBOAPI10.CVertexFXBOAPI();
apistarter.SetLoginInfo("USRNAME", "PASSWORD", "74.54.46.178", 4401);
apistarter.Login();

I have also tried regisering the callback function like this :

apistarter.InvalidUsernamePassword += apistarter_InvalidUsernamePassword;

But the program crashes right after the login function is called. There is no exception thrown. It just crashes the IIS server.
I am using windows 8 with Visual Studio 2012.

I ll be glad if someone can provide a running sample that can run with ASP.NET c#

Thank alot.
Usman

Hassan-HS
02-07-2014, 03:47 PM
Hello Usman,




I think its a Data Execution Prevention (DEP) issue, please check the following article that describe how to disable it.


Please update me with the result, thank you for your post.


DEP (http://www.hybrid-solutions.com/support/index.php?/Knowledgebase/Article/View/3540/0/experienced-windows-7-connectivity-issues)

ufazal
02-18-2014, 09:33 PM
I tried to disable the DEP but on command prompt I get the following error message :

An error has occured setting the element data.
The value is protected by Secure Boot Policy and cannot be modified or deleted.

Please help me regarding this.
Thanks

Hassan-HS
02-19-2014, 07:47 AM
Hello,

tell me whats the version of API that you are use?

ufazal
02-19-2014, 08:37 AM
The version I have used is : 10 and 10.0.8

Hassan-HS
02-19-2014, 08:42 AM
Dear,


can you send me your team viewer ID & pass as a private msg

ufazal
02-19-2014, 09:26 AM
Just send you a private message

Hassan-HS
02-19-2014, 10:34 AM
According to our meeting over team-viewer, you have to update your BO api dll to 10.2 version, please submit ticket here (http://www.hybrid-solutions.com/support/index.php?/Tickets/Submit) to get latest API.

ufazal
02-19-2014, 11:17 AM
Just got the 10.2 API version.
and the problem still persists.
Can you please come on team-viewer and see it again

Thanks.

Hassan-HS
02-19-2014, 02:27 PM
Dear sir,

Can you please disable secure boot policy feature and update me with the results