PDA

View Full Version : Time shown on Chart and Trade not same



nhasan
09-23-2013, 06:13 AM
Dear Team

I have found that the time shown on the price chart is not same as trade open time.

I have just open a position and check time on chart - please check screen shot attached.

It is very difficult to understand when the position was open at which condition on chart.

Thanks

Hassan-HS
09-23-2013, 06:50 AM
Dear Hasan,



Thank you for asking this question!

1- The time that shown in the trade tab (open position tab) equal the current GMT time plus the GMT offset for the selected account.

2- The time that shown in the chart equal the server time, the aim is to be the charts data are same for all users.

:D

nhasan
09-23-2013, 06:55 AM
Ok, then how can I make them the same?
Is there any way to adjust GMT offset to make them equal?
How can I change GMT offset of my account?

Hassan-HS
09-23-2013, 07:09 AM
I will change it for you, please give me your account ID.

Hassan-HS
09-23-2013, 07:25 AM
Dear hasan,


I have changed the GMT offset for this account "USER12929" to be equal to the server GMT offset.

nhasan
09-24-2013, 04:39 AM
Ok, Thanks